Sqwiz

0 Comment

sqwiz-beta-logo@2x

Startup Crawl 2015 logo

Tržaška 2, 1000 Ljubljana
Velika stavba za postajo LPP bus št.6, 2. nadstropje, soba 115

15:00 – 19:00

RegistracijeSqwiz je najhitrješe orodje za izdelavo spletnih strani, namenjen malim podjetjem.

Spletno stran, prilagojeno za telefone in tablice, zgradiš z nekaj kliki na osnovi svoje obstoječe Facebook strani.
Sqwiz za izdelavo moderne spletne strani uporabi vse podatke, ki so že objavljeni na tvoji Facebook strani (naziv, lokacijo, telefon, delovni čas, fotografije, objave,…).Vso, s Facebooka prenešeno, vsebino lahko poljubno urejaš.
Dodatno lahko prilagodiš izgled spletne strani, spremeniš barvo, obliko črk, izbereš fotografijo za ozadje ali pa preprosto dodaš dodatne elemente in vsebino z enostavnim Potegni&Spusti urejevalnikom. Spletno stran lahko zgradiš in urejaš na računalniku, tablici ali telefonu.Poenostavili smo ti tudi redno osveževanje spletne strani z aplikacijama FB Novice in FB Galerija. FB Novice uvozi različne tipe Facebook objav in jih pretvori v novice, FB Galerija pa s Facebooka uvozi izbrane fotografije in jih pretvori v galerije na spletni strani. Z uporabo obeh aplikacij boš prihranil veliko časa pri rednem osveževanju spletne strani.

Ekipna mešanica
  • 2 hekerja

  • 1 oblikovalec

  • 1 poslovni hustler

facebookconnect

Kultura našega podjetja je

Smoothiji in alkohol. Mačke in psi. Nogomet in golf. Vegani in mesojedci. Hekerji in kreativci.

Mi smo Sqwiz. Tako drugačni, pa vendar povezani s skupno vizijo. Vizijo, da lahko malim podjentikom naredimo spletno prisotnost manj nesrečno in bolj dobičkonosno.