Ker ste se, dragi člani in bodoči člani startup/podjetniške skupnosti pričeli na nas obračati z vprašanji o obstoju in delovanju podpornega okolja v Sloveniji, smo se s prijatelji odločili, da nekaj časa posvetimo pregledu tovrstnega delovanja.

____________

Po velikem odzivu na prvi slovenski Internet Week oktobra 2013, od 20. januarja 2014 pripravljamo tudi tedenski napovednik podjetniških dogodkov. Skupni podjetniški koledar, ki ga upravljamo že dobro leto, bomo na željo članov skupnosti dostavljali tudi po e-pošti.

Vse organizatorje dogodkov bi radi povabili k sodelovanju pri oblikovanju čim bolj natančnega pregleda dogajanja v naših vse prej kot zaspanih logih. Najbolj veseli bomo pred- in pravo-časnih informacij o tem, kaj načrtujete za prihodnost na info@internetweek.si.

Vsa tehnološka podjetja bi radi obvestili o tem, da se že sprožajo pobude za organizacijo naslednjega Startup/Company Crawla 21.marca 2014 in vas vabimo, da nam sporočite v kolikor bi si načelno želeli sodelovati (prav tako na info@internetweek.si ).

Vse bralce pa prosimo, da nam pomagate širiti vest in posredujete novičnik tudi svojim članom, prijateljem, sodelavcem, ki bi si morda želeli večje obveščenosti.

Naša poštna opica sprejema prijave za novičnik preko spodnjega obrazca:

Subscribe to our mailing list

* indicates required