Mediately

0 Comment
toonia logo
Startup Crawl 2015 logo

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana
WTC (velika steklena stavba zraven Austria Trend hotela),
2.nadstropje, vrata desno od dvigala (Modra Jagoda logo)

14:00 – 16:00
16:00 – 18:00

Registracije


Zdravnikom omogočamo hiter dostop do informacij o zdravilih na pametnih telefonih.

Naše aplikacije so najhitrejši način za pridobitev kvalitetnih in aktualnih informacij o doziranju, interakcijah med zdravili, cenah, in veliko več, vse v zdravnikovem domačem jeziku. Do sedaj smo izdali aplikacije v 4 državah (Slovenija, Hrvaška, Srbija in Češka), in hitro postali medicinska aplikacija številka 1 v vsaki izmed njih.

Ekipna mešanica:

iPhone 6 Main Screen 2

Smo precej inženirski:
4 developerji
1 business developer
1 community manager

Marko Nikolovski je iOS developer (in glavni dizajner), Nejc Tomšič dela na Androidu (zdravnik po izobrazbi), Darko Bodnaruk je naš CTO, Nejc Jelovčan pa full stack developer. Blaž Triglav vodi business development, prodajo in administracijo, Jan Osolnik pa vodi pogovore z našimi uporabniki, pridobiva feedback, in zagotavlja, da so nam vedno jasne želje uporabnikov.

Kultura našega podjetja je:

Ko se ne pogovarjamo o ekonomiji Star Treka ali o neizbežni singularnosti, znamo odigrati kar intenzivne tekme ping ponga (vedno smo le en korak vstran od pivota v ping pong ekipo).

Če smo že pri ping pongu, sprejemamo vse izzivalce, če premagate celo ekipo, dobite sixpack in vašo zmago objavimo na našem corpo Twitterju. Soundtrack pisarne se spreminja dnevno, od klasične in Taylor Swift do trapa in Parov Stellarja. Slušalke so zato obvezni del opreme vseh zaposlenih.

Nagrade:

Dobra Praksa 2014 – nagrada, ki jo vsako leto podeljuje največja revija na področju medicine Medicina danes za najboljše inovacije v zdravstvu.


Radi bi spoznali koga, ki ga zanima health-tech, healthcare ali farmacevtska industrija, ima izkušnje iz tega področja ali pa si samo želi klepetati z nami. Vsi naši uporabniki so zelo dobrodošli, res se radi pogovarjamo z vami in vedno se naučimo kaj novega na temo izboljšav.
Seveda vabilo velja tudi za kogarkoli,k i bi se rad družil z nami, vrata so odprta!