Klika

0 Comment
Startup Crawl 2015 logo

Brnčičeva 41g, 1000 Ljubljana
Naše pisarne so v tretjem in četrtem nadstropju zgradbe, ki je obravana v mareličnem odtenku, in se nahaja tik ob Brnčičevi cesti. Ob zgradbi je veliko brezplačnih parkirišč. Če boste prišli z ljubljanskim mestnim prevozom je najbolje, da se vsedete na avtobus s številko 8. Potem ne pozabite izstopiti pri Slovenijalesu ;).

13:00-14:00
15:00-16:00

Registracije


Klika light logo

Neobičajna programska oprema.

Klika združuje vrhunske storitve z najboljšo možno uporabniško izkušnjo v boju z najzahtevnejšimi problemi v industriji. Kot del globalne skupine Sportradar in z več kot 11 leti izkušenj je Klika danes na svetovnem vrhu glede tehnologije in oblikovanja.

V obeh terminih si boste lahko ogledali predstavitev našega prototipa/pilotnega projekta SportLight. Gre za “internet of things” produkt, ki smo ga realizirali na našem prejšnjem hekatonu.

SportLight je programska rešitev, ki v kombinaciji s pametnimi žarnicami in napredno obdelavo športnih podatkov, osvetljuje vašo dnevno sobo glede na dogajanje na nogometnem igrišču (npr. z barvami ekipe ki ima trenutno posest žoge).

Obiskovalci boste lahko poizkusili tudi prihodnost virtualne resničnosti z Oculus rift, naš simulator vožnje, ter se pomerili v pikadu in/ali biljardu s “Klika champion 2015”.

Pripravili bomo tudi prigrizke in pijačo, vključno z degustacijo piv iz craft pivovarne Pelicon.

Ekipna mešanica:

Podjetje zaposluje:
80 inženirjev
8 oblikovalcev
5 marketingašev in prodajalcev
5 projektnih menedžerjev

Nismo samo odlični inženirji temveč tudi ljudje z dolgim seznamom hobijev. In z življenjem izven pisarne. Za pokušino:

v ekipi imamo tako pilota z licenco, padalca, igralca klasične in bas kitare, vokalista in seveda našo maskoto Spottya. Ki je edini pes med nami.

Kultura našega podjetja je:

Čeprav delamo trdno v želji, da je življenje naših naročnikov čim lažje, se tudi radi zabavamo med delom. Spodbujamo delovno okolje, ki temelji na sodelovanju in kreativnem delu. Verjamo namreč, da bo le tako vsak posameznik dosegel svoj potencial. Naše pisarne so polne tehnoloških in drugih igrač: droni, oculus rift, simulator vožnje, miza za bilijard, fliper ter ogromna terasa z odličnim razgledom.