DOGODKI IN SLUŽBE 29. september – 5. oktober

0 Comment
DOGODKI IN SLUŽBE 29. september – 5. oktober

Evropski teden podjetništva

 

Podaljšan je rok za NETKOte: digitalni izvozniki, startupi in drugi globalni web in mobile daredevili – čas, da sproducirate za twit dolg opis v prijavo imate še do konca današnjega dne!

Vsi Early Bird-i so že potekli ampak Koda: INTERNETWEEK ti še vedno pribori 10% popust za 3. konferenco Agile Slovenia, ki bo 10. oktobra.

Evropski teden podjetništva 2014 se na različnih lokacijah po Sloveniji dogaja v tem tednu. Kar nekaj zanimivih predavanj in okroglih miz. In znanih startup obrazov.

NewzJunkie je prebral, kar so mediji pisali, in naredil povzetek za vse, ki imamo z izvedbenimi obveznostmi preveč dela, da bi novice prebirali sproti in v celoti: NagradaNatiskanoMobilnoReceptObljubljena dežela?

StartupJob.si hrepenenja po novih silah in tista po novih izzivih zbira in objavlja dnevno. Informacije lahko zdaj oddate na portalu ali pa nam jih pošljete na info@internetweek.si.

Najave

V oktobru:

Ta teden

ponedeljek 29. 9.

9:00  Evropski teden podjetništva 2014, otvoritev, 29. september – 5. oktober

torek 30. 9.

9:00 Evropski teden podjetništva 2014, v Novem mestu bo na okrogli mizi Kdo ima za nas finančno injekcijo? tudi Peter Ribarič, iz Silicon Gardens Fund.

sreda 1. 10.

9:00 Evropski teden podjetništva 2014, v Celju bo predaval Tomaž Frelih iz Hekovnika: Razišči trg, da ne propadeš. Vstop na domači in globalni trg.

četrtek 2. 10.

9:00  Evropski teden podjetništva 2014, Nova Gorica, na okrogli mizi Spletni podjetniki: S klikom do globalnega trga bo govoril Mitja MavsarD Labs.

18:00 Jesenski StartUP MeetUP, druženje, spoznavanje in minglanje v Novem Mestu
19:00  Pivot Meetup: To bring’em or not to bring’em to Slovenia?

petek 3. 10.

17:00  AdriaTinn Startup vikend 2014, 3. – 5. oktober
18:00  Startup Meetup Izola & Koper

NewzJunkie

In Oskarja dobi…

Pregled slovenskih medijev: zgodbe startupov, novice iz podpornega okolja, poslovne priložnosti…StartupJob.Si

Novi izzivi, kot so spodnji, čakajo na nove talente. Da pa ne bomo v novičniku gostobesedili o super delovnih okoljih, vabimo kar na spletno stran.

Več prostih mest najdeš na portalu ➜