DOGODKI IN SLUŽBE 22. – 25. SEPTEMBER

0 Comment
DOGODKI IN SLUŽBE 22. – 25. SEPTEMBER

Z nostalgijo v prihodnost

V torek obeležujemo celo desetletje od prve slovenske proste GNU/Linux distribucije. Živel svetovni dan prostega programiranja!V svetu pred meetupi in vso to vitkostjo je bilo odprtokodno gibanje vir inspiracije in vadbeni poligon za marsikaterega pomembnega člana današnje startup skuponsti. Slave jim.Drugače pa septembrski sonce-dež ta teden lahko preganjate tudi z lovljenjem raznih rokov za prijave (Netko za digitalni izvoz, LAUNCHhub, Evpropski teden podjetništva, Coinvest..). Jah, dnevi so vse krajši ;)Aja, pa ne pozabite na znanost in tisto spooky Noč raziskovalcev…..uuuuuuu.NewzJunkie je prebral, kar so mediji pisali, in naredil povzetek za vse, ki imamo z izvedbenimi obveznostmi preveč dela, da bi novice prebirali sproti in v celoti.

StartupJob.si hrepenenja po novih silah in tista po novih izzivih zbira in objavlja dnevno. Informacije lahko zdaj oddate na portalu ali pa nam jih pošljete na info@internetweek.si.
Internet Weekly newsletter

Najave

 

Do konca septembra:

…in naprej:

Ta teden

torek 23. 9.

9:00  Pravna pisarna za prosto programje [FOSS], vodi jo Matija Šuklje
18:00  Svetovni dan prostega programja: 10. obletnica Pingo Linux 3.0, najstarejše slovenske GNU/Linux distribucije
19:00 Startupovci v Mariboru – kje ste? srečanje skupine Startup Maribor

sreda 24. 9.

NETKO za digitalni izvoz, zadnji dan za prijave
Začelo se je zbiranje prijav, zato dvakrat premisli ali je zagon tvoje ekipe res omejen samo na Slovenijo. Žirirali bodo namreč iz Londona (Kate), Ljubljane (Matt) in San Francisca (Tomaž) hkrati.

četrtek 25. 9.

10:00  Open On Microsoft, brezplačni dogodek za vse, ki še ne veste, da je Microsoft vse bolj odprt
18:00  Slovenia Ruby User Group Meetup, trije zanimivi pogovori: Damjan Rems, Islam Mušić, Klemen Nagode

petek 26. 9.

Noč raziskovalcev: Si za znanost?, več lokacij po Sloveniji

NewzJunkie

Zasajeno seme

Pregled slovenskih medijev: zgodbe startupov, novice iz podpornega okolja, poslovne priložnosti… Več ➜StartupJob.Si

 

Site Reliability Engineer
Site Reliability Engineer

3fs dela izključno na globalno relevantnih produktih in projektih in v preteklem letu niso izdali niti enega računa v Sloveniji. Verjamejo v digitalno mojstrstvo in vizija podjetja vključuje reševanje najzahtevnejših IT problemov na svetu.

Postaneš lahko del ekipe, ki jo definirajo Silicon Valley-like KPI-ji s sanjami o razvoju ene največjih spletnih storitev na svetu.
Trenutno se preštejejo na 40 ljudi; Mehičani, Argentinci, nekaj Švedov, Finci in seveda Slovenci. Pred kratkim so svojo pisarno odprli v Montrealu. Delajo predvsem s Švedsko, Kanado, ZDA, Veliko Britanjo vse več tudi z Latinsko Ameriko.

Več o tem koga iščejo za delovno mesto
Site Reliability Engineer-ja 

 

Ps: (Spin-off podjetja je tudi Toshl, mobilna aplikacija preko katere lahko na hiter in pregleden način spremljaš svoje izdatke. By the way – toshlovci iščejo iOS Developerja in Android Developerja.)

Novi izzivi, kot so spodnji, čakajo na nove talente. Da pa ne bomo v novičniku gostobesedili o super delovnih okoljih, vabimo kar na spletno stran.

Več prostih mest najdeš na portalu ➜

 

Kolegi iz startit.rs sporočajo, da je bilo njihovo poletje lepše, startupi pa prav tako zaposljujejo ➜