Dogodki in delo 2.-8. marec

0 Comment
Dogodki in delo 2.-8. marec

 Vse je v prihodnosti!

Novomeščani se obračajo na nas, zato širimo dobro besedo – OpenWay išče vrle govorce, sponzorji so dobrodošli! Ta teden se gre na Management v 3.0, startupi in “old biz” pa trdijo, da imajo nekaj skupnega – podjetne člane ekip.

In ko smo že pri ekipah, Mesi Medical zgleda takole:

MESI invite to an outstanding team

Mesi Medical v svoj super zaposlen team vabi 3 nove člane ekipe!

Študent futr:

Izvrstne univerze v ZDA kličejo računalničarje, fizike, genetike in molekularne biologe, ekonomiste,.. in verjetno še koga, ki se prepozna v njihovi širši terminologiji na 10-tedenski raziskovali obisk, ASEF pa ima odprt razpis za štipendije, ki pokrijejo pot, nastanitev in stroške življenja.

  • NewzJunkie sta prebirala medije zato, da tebi ni bilo treba
  • StartupJob.si portal za nova delovna mesta je vedno odprt
  • Little Soho pa še vedno sprejema cimre v pisarni
Piši nam na info.

Najave

v marcu…

Ta teden

sreda 4. 3.

8:00  21. START-UP CAFE: Podjetnost kot kompetenca tako za startupe kot »old biznis«, Ljubljana
10:00  Forum 100% Start:up 2015: “Kick-off” tekmovanja Start:up Slovenija s P2 in financiranja s produkti SK75 in SK200 Slovenskega podjetniškega sklada, Ljubljana
19:00  Startup Meetup Izola & Koper: Startup related discussion + experimentation with some content, Izola

četrtek 5. 3.

8:00  Investment Ready – Program Warm Up 2015 z NLB in Impact HUB Dunaj, Ljubljana
14:00  Roadshow Nova Gorica, Nova Gorica

NewzJunkie

Od Atlasa prek škodljivcev do selitve v tujino

Pregled slovenskih medijev: zgodbe startupov, novice iz podpornega okolja, poslovne priložnosti… Preberi več ➜StartupJob.Si

Sales and Marketing Assistant

Mesi je statup, ki postaja sinonim za “Lažjo diagnostiko”. Njihov prvi produkt je na trg stopil pred tremi leti in postavil osnovo za naslednji iteracijo inovativnih medicinskih proizvodov s fokusom na uporabniški izkušnji in svežini. Zato potrebujejo entuziastično in proaktivno okrepitev na tržno-prodajni strani. (Se spomniš tistih SciFi mobilnih naprav za zdravnike – no, v tisto smer gre prihodnost, katere del si lahko tudi ti).

Android Developer

GUI za zdravnike na terenu v 25 državah, povezave z oblakom in eksternim hardverom!
Startup, ki spreminja prihodnost medicine, išče novega člana ekipe, ki ima izkušnje z razvojem grafičnih uporabniških vmesnikov in podpornih sistemov v Android studiu in ga zanima delo na vrhunskih produktih za profesionalno rabo.

Web Developer

Startup, ki spreminja svet z mTABLET-om išče novega člana ekipe za implementacijo grafičnega oblikovanja, programiranje dinamičnih spletnih strani in povezav z obstoječo bazo. Če govoriš HTML5, CSS in PHP, še bolje pa če se počutiš dobro tudi v JavaScriptu in dynamic web-u, jih vsekakor zanima kakšni so tvoji plani na dolgi rok. (pssst!.. Pokazali ti bodo svoje brezžične hardware diagnostične module in kako oblikujejo uporabnost posebej za zdravnike).

in drugi novi izzivi za super talente:

Več delovnih izzivov na portalu ➜

Dodaj odgovor