DOGODKI IN DELO, 10. – 16. NOV.

0 Comment
DOGODKI IN DELO, 10. – 16. NOV.

 

Video je premagal radio, torek pa vse ostale dni

Najprej dobra novica za vse, ki niste mogli na Healthday.si! Peter in Hana sta posnela večino dogodka in znanje predavateljev je zdaj varno objavljeno na Healthday video kanalu.

Na video-marš pa smo se podali tudi pri StartupJob.Si in Edija iz GuruCue povprašali kako pri njih potekajo razgovori s kandidati.

StartupJob.si seveda še vedno dela 24/7, naš nabiralnik pa tudi info@internetweek.si.

Newzjunkie išče čarovnikovega vajenca ali vajenko, ki se želi učiti od novinarja in urednika s slovenskimi in mednarodnimi izkušnjami, vsak dan vsaj eno uro preživi na spletu beroč novice in želi razširiti svoj krog poznanstev v startup svetu. Prijave zbiramo od danes, izbrana pa bo le ena oseba!

Mesto Chicago pa išče startupe, ki bi šli na enomesečni tailor made training – vsi stroški pokriti, pravi CEED Slovenija.

Še to: Ker smo mnenja, da se za dobre žure, človek lahko odpelje za vogal, bi vas radi opozorili, da je Rock Paper Startups na Reki že ta petek. Če citiram Logarja iz 3FS: “Naš interes je pomagati vrtičkarskemu in regionalnemu startup okolju, ker po našem mnenju dvig kakovosti ustvarja večje potenciale vsem udeleženim, tudi nam.”

Najave

  • 18. november: Workshop o Agile Facilitation Skillih je nadvse primeren za Project Managerje, Product Ownerje, Project Leaderje, Team Leaderje, Scrum Masterje in Agilne Coache. Komunikacija je ključni dejavnik uspeha v vseh Agilnih projektih.
  • 21. november: Sestavi svojo ekipo 3. Najboljše tri ideje prejmejo 2.000€ za sodelovanje v progamu start:Something++, izpostavljeno mesto na portalu StartupJob.Si in predstavitev v InternetWeekly novičniku.
  • 21. in 22. november: Rails Girls Celje, Na brezplačni dvodnevni delavnici se potopiš v čarobni svet Ruby on Rails. Povej kolegicam, da so prijave na dvodnevno brezplačno delavnico odprte!

Ta teden

torek 11. 11.

9:00  Microsoft Techdays, Ljubljana
15:00  Temelji podatkovno gnanega startup podjetja, Maribor
16:00  Tretja »COINVEST visokotehnološka investicijska konferenca 2014«, Nova Gorica
19:00  Startup Müsli #27: Statistika za hekerje, Maribor
20:00  Torek v Ustvarjalniku: Gary Whitehill, Ljubljana

sreda 12. 11.

20:00  Startup Meetup Izola & Koper, Izola

četrtek 13. 11.

petek 14. 11.

16:00  CoderDojo, delavnica programiranja za otroke in mlade po srcu (8+ let), Ljubljana

nedelja 16. 11.

17:00  TEDxLjubljana 2014, lahko se daš na čakalno listo.

NewzJunkie

Zdravi in bogati

Pregled slovenskih medijev: zgodbe startupov, novice iz podpornega okolja, poslovne priložnosti… Preberi več ➜


StartupJob.Si

 

Novi izzivi, kot so spodnji, čakajo na nove talente. Da pa ne bomo v novičniku gostobesedili o super delovnih okoljih, vabimo kar na spletno stran. 

Več prostih mest najdeš na portalu ➜

Dodaj odgovor