Intera

0 Comment
toonia logo

Startup Crawl 2015 logo

Osojnikova cesta 3, 2250 Ptuj

10:00 – 12:00

Registracije


Kako ti Intrix CRM pomaga prodati več?

Intrix CRM – aplikacija za upravljanje odnosov s strankami, z več kot 3.500 uporabniki.

Ekipna mešanica:

Ekipa šteje 15 ljudi, različnih znanj: programerji, prodajniki, marketingarji, vodje projektov

… Posamezna oseba obvlada več različnih vlog, saj je naše delo zelo fleksibilno.

Kultura našega podjetja je:

Visoka stopnja odgovornosti do sodelavcev in naročnikov. Veliko skupnih obslužbenih aktivnosti (tek, namizni tenis, jadranje, nogomet, koncerti …).

Redni team buildingi, turnirji v namiznem tenisu in ročnem nogometu.;-)

Nagrade:

V zadnjih letih smo za svoje razvojne projekte prejeli številne nagrade in priznanja.

 • Zlata nit 2013 – Intera zmagovalec v kategoriji mala podjetja
  Po izboru Zlata nit, ki ga prireja Dnevnik, smo bili izbrani kot najboljši zaposlovalec v kategoriji mala podjetja. Izbor temelji na strokovni oceni, anketi zaposlenih, poslovnih uspehov in poglobljenih intervjujev. Zlata nit: Intera petkrat zapored med naj zaposlovalci
 • EuroCloud Slovenia 2011 Najboljša storitev v oblaku
  Ponosni smo na nagrado za najboljšo storitev v oblaku, ki smo jo prejeli že v prvem letu delovanja Zavoda e-Oblak. Nagrada je pripadla našemu programu Intrix CRM, ki ga „v oblaku“ ponujamo svojim naročnikom že 7 let.
 • Red Herring 100 Europe Winner
  Na konferenci Red Herring v Berlinu je bila Intera proglašena med zmagovalce Red Herring 100 Europe za leto 2009. To je nagrada, ki jo vsako leto podelijo stotim najboljšim zasebnim tehnološkim podjetjem z območja EMEA (Evropa, srednji vzhod in Afrika).
 • Intera med najinovativnejšimi podjetji – med tremi najboljšimi inovacijami
  Intera je bila z inovacijo INTRIX izbrana med 10 najboljših slovenskih inovacij, v kategoriji malih in srednjih podjetij pa celo med 3 najboljše inovacije.
 • V finalu European Venture Summit
  Kot edini slovenski predstavnik smo bili izbrani na finalno prireditev European Venture Summit (EVS) v Düsseldorfu, kjer smo pred številnimi investitorji predstavljali platformo Intrix in načrt širitve na tuje trge.
 • Zlato priznanje Gospodarske zbornice Slovenije
  Intera je v izboru za najboljšo inovacijo v štajerski regiji v okviru ŠGZ prejela najvišje, zlato priznanje za inovacijo Intrix Project.
 • Med zmagovalci izbora Najpodjetniška ideja
  Na izboru Najpodjetniška ideja, ki je potekala v okviru Akademije Finance, je bila ptujska Intera izbrana med tri zmagovalce. Komisijo je prepričal Interin inovativni poslovni model, širok krog uporabnikov in visoka dodana vrednost za naročnike.
 • Med najboljšimi inovacijami! Hevreka 2006
  Intrix Platforma je bila uvrščena v ožji izbor najboljših inovativnih idej, inovacij, izumov, tehnoloških in drugih rešitev, ki so bile predstavljene na Slovenskem forumu inovacij.