Edgar

0 Comment
toonia logo
Startup Crawl 2015 logo
Vetrinjski Dvor
Vetrinjska ulica 30, 2000 Maribor

14:00 – 18:00

RegistracijeEdgar pomaga podjetjem zgraditi blagovno znamko in osvojiti srca strank s pripovedmi.

Oglaševalsko industrijo prehitevami po levi tako, da končno deluje tudi za malega človeka. Blagovne znamke povezujemo z najboljšimi kreativci (tekstopisci, ilustratorji, fotografi) skozi StoryMarket, kjer ustvarjajo pripovedi. Skupaj.
edgar product80% procesa je avtomatiziranega, medtem ko 20% ostaja v rokah določenega kreativnega direktorja, da zagotovimo pravočasno in najboljšo izvedbo. Edgarjevi rezultati se po kvaliteti merijo z agencijskimi, ampak so hitrejši in bolj dostopni. V primerjavi s konkurenco, se mi poglobimo v zgodbo, celo zgodbo, ne samo en sam kos vsebine.
Edgar je blagovnim znamkam tisti partner, ki skrbi za projektno vodenje, vsebinko strategijo in sestavi zvezdniško ekipo za izvedbo in širjenje zgodb. Oborožene s pripovedmi, blagovne znamke promovirajo, prodajajo in angažirajo z učinkom.

Ekipna mešanica:

Vsak v ekipi ima svoje zadolžitve – max 3 naenkrat in največ dva delata na isti stvari.

Kar precej nas je že:
1 programer
1 produktar
2 oblikovalca
2 marketingaša in prodajalca

Kultura našega podjetja je:

Res se radi zabavamo! Edgarjevci so tisti, ki so malo nenavadni, malo geeky in tisti, ki vedno naredijo kar je treba. Hitro 🙂

Konec koncev smo radi produktivni in se ob tem dobro imamo. Včasih je v pisarnah tudi tiho, vendar večinoma prevladuje glasba. Pisarne vsi člani ekipe “okrasujemo” z različnimi vizualizacijami trenutnega dela (ja, tudi razvojniki), skoraj vedno diši kava in se na mizi znajde kak piškot. Ali jabolko. Včasih tudi najmaljši delajo z Edgarjem 🙂

Nagrade:
  • 1. in 2. mesto na AngelHack Berlin (Maj 2013)
  • Finale Mini SeedCamp Rijeka + Dunaj (Julij – November 2013)
  • Uspešna validacija ideje v ZDA (San Francisco + Oregon) – (Junij – November 2013)
  • TechCrunch Disrupt (San Francisco + Berlin), Pioneers Festival (Dunaj), zmagovalci na tekmovanju v pitchih na konferenci Slush (Helsinki, Finska). – (Junij- December 2013)
  • 2. mesto na konferenci SparkME (Julij 2014)
  • 1. mesto na konferenci Coinvest Balkan Venture Forum (2014)


Vedno iščemo zanimive ljudi

StartupJob twitter