Dogodki in delo 3.-9. avgust

Weekly Newsletter 0 Comment

Odprtokodni avgust

Turnir z družabnim značajem – ‘Battle of the Mesh’ ta teden v Maribor vabi vse mesh networking entuziaste, community networking aktiviste in vse ostale, ki vas zanima kaj te to sploh je. V domu obrambe Pekra boste lahko spoznali čisto prave developerje, ki so si prste packali z najbolj popularnimi odprtokodnimi protokoli (BabelB.A.T.M.A.N. L3 and L2, BMX6IEEE 802.11sOLSR) v merjenju moči njihovih idej.
Če si sam/a postavila kak zanimiv mesh protokol ki lahko laufa na OpenWrt Chaos Calmer (14.07) je tvoja udeležba v turnirju seveda prav tako zaželjena. Naj se bitke prično!

Ko ta teden oddelamo Battle of the Mesh, se dobimo naslednji četrtek na prvem slovenskem Open Science meetupu kar v ljubljanskem Dvornem baru, kjer se obeta kar lep nabor izkušenj in mnenj – poglej kdo vse pride.

  • StartupJob.si portal za nova delovna mesta je vedno odprt, najavljamo pa tudi izobraževalne priložnosti, ki ti pomagajo, do naslednje stopničke zadovoljstva.
  • Little Soho pa še vedno sprejema cimre v klimatizirani pisarni.
Piši nam na info.

V avgustu …


Novi izzivi na portalu:

Chipolo Android Engineer

Chipolo iz Hrastnika je uspešen slovenski startup, ki za potrebe razvoja Android aplikacije potrebuje 3     Android inženirje. Delo bo možno tudi na daljavo.
2+ leti z razvojom android aplikacij potrebuješ, izkušnje z Android UI designom, ter veliko samomotivacije. No, pa še kaj!

 

Nataša Pirnat