Dogodki in delo 21.-27. december

Weekly Newsletter 0 Comment
Dogodki in delo 21.-27. december

Dragi Dedek Mraz, prinesi nam samoroga

….Ni treba, da ima mavričast rep, tudi griva je lahko sive barve. Če pa slučajno Unicorn factory ne dela decembra, pa prinesi naši  stratup skupnosti  vsaj toliko zagnanosti, kot je je pokazala v preteklem letu!

Prinesi nam prosim, čim več pretoka znanja in idej, veliko odprtih meetupov in pobud za sodelovanje. Poskrbi, da nam ne bo tako dobro, da ne bi postali odlični in da se bodo startupi, ki se še ne poznajo srečali  v naključnih pozitivnih okoliščinah in da nas bodo naši tudi v tujini dobro zastopali.

Če pa slučajno najdeš samoroga, povej vsem, da ga vidijo le, če vanj verjamejo in naj bodo prijazni z vsakim startupom, mu pomagajo, delijo svoje mreže, ker nikdar ne veš, če ni prav tista ekipa bodoči #SI-Unicorn.

Aja, pa daj povečaj število ljudi, ki delajo v startupih, letos smo objavili novo delovno mesto v potencilanem unicornu vsak drugi dan, naslednje leto bi ga radi vsak dan 🙂 

Tvoj IW.

ps: Mleko in piškoti na standardnem mestu v Little Soho.

Januar bo 2016!

@eestecLjubljana odpira tekmovanje v razvoju Android aplikacij. Vabljeni programerji kot tudi designerji. Lanskoletna zmagovalna ekipa je iz Slovenije!

Piši nam na info.

C# Razvijalec/Programer

Ekipa ceni željo po učenju, samoiniciativnost, sistematičnost, vztrajnost in dobre ideje.
Pridruži se sproščenim, agilnim a upravičeno ambicioznim vizualizatorjem podatkov. Dobro moraš poznati:

  • Windows platformo (C#, Visual Studio, .NET, WPF)
  • koncepte objektno usmerjenega programiranja

Izvrstno pa je, če imaš izkušnje s programiranjem v Excelu. Zaposlitev za nedoločen čas v Ljubljani s 3 mesečnim poizkusnim obdobjem. Izzivov je menda dovolj!

Še nekaj delovnih mest:

imamo 61 delovnih mest imamo na portalu StartupJob.si!

Nataša Pirnat