Dogodki in delo 20. -26. julij

Weekly Newsletter 0 Comment

Vročina dela svoje

Kot se za pozno drugo polovico julija spodobi, je tedenski urnik skrajno mediteranski.

Razen tega, da se te dni geeki naravoslovce na inštitutu za biostatistiko in medicinsko informatiko učijo bojevanja z velikimi podatkovnimi bazami – pozdravljamo Data Carpenrty v Ljubljani – ni kaj veliko poročati o dogodkih za peklensko vroče dni. Razen, da bo v Novi Gorici v četrtek 20. Business Meetup – Summer Edition za vse tiste, ki tudi poleti tkete podjetniške vezi.

Python + pedagoška žilica?
SmartNinja nabira nove inštruktorje za Web development tečaje. Posamezen tečaj bo potekal dvakrat tedensko v popoldanskih/večernih urah (predvidoma od 17:00 do 18:30) v Ljubljani, zato ni problema, v kolikor si nekje že redno zaposlen/a.

Arkadni kabinet in Windows 95
Računalniški muzej išče koga, ki skrbno čuva nekaj tovrstnega pri sebi ali kom drugem v kleti: http://vip-proto.rs/projekat/12/arkadni-kabinet (hush hush: za 16. avgust se pripravlja pac-man turnir ob 35. obletnici rumenega vsejeda). Entuziasti dobrodošli.
Aja, pa to ne bo edini muzejski žur to poletje. V ponedeljek 24. avgusta se bomo spomnili na Windowse 95 – Start me up, baby!

FRI prosi za objavo delavnic:
Avtonomno vozilo
: 21. – 23. avgust
Zaslon iz veternice: 24. – 26. avgust
Dron iz cepelina: 28. – 30. avgust
V novico [lepo, ur.op.] prosim zapišita, da se bodo izvajale v prostoruFrižider [fakultetni makespace, ur.op.], na Univerzi v Ljubljani. Namenjene so srednješolcem in osnovnošolcem v zadnjih dveh razredih in pa seveda za začetnike. Delavnice so popolnoma brezplačne. [Najlepša hvala!, ur.op.]” Zraven so dodali še povezavo do Facebooka.

  • StartupJob.si portal za nova delovna mesta je vedno odprt, najavljamo pa tudi izobraževalne priložnosti, ki ti pomagajo, do naslednje stopničke zadovoljstva.
  • Little Soho pa še vedno sprejema cimre v klimatizirani pisarni. Ta teden imamo na sporedu obešanje prometnih znakov. Če se nam pridružiš dovolj kmalu, lahko še izbiraš kje bo peščona in kje enosmerna ulica 🙂
Piši nam na info.

FieldooContent Manger and PR

Znaš upravljati z vsebino in jo ustvarjati? Imaš izkušnje z bloganjem in znaš razvijati odnose z mediji? Imaš izkušnje s soc-media kampanjami in spletnimi skupnostmi?
Če je odgovor “Da”, potem je samo še vprašanjekaj je to off-side 🙂
Fieldoo gradi močno marketinšo ekipo, če se vidiš v njej se jim čimprej javi. Potrebujejo te!

Senior Ruby/Python Developer

4-6 let delovnih izkušenj in da se dobro razumeš s Pythonom in Djangom, so pogoj. Če imaš še vodstvene sposobnosti, rad/rada delaš v ekipi z visoko usposobljenimi sodelavci v pisarni v Celju ali na daljavo, potem se javi Povio Labs, da se spoznate.
Aja, produkte razvijaš za svetovno znane in uspešne tech startupe, kot so Moveloot, Shoobs, Moltin in druge fine Ycombinator startupe.

Nataša Pirnat