Dogodki in delo, 14.-20. september

Weekly Newsletter 0 Comment

POMPoropomp!

Zelo pompozen bo tale semptember, čeprav teden ne kaže tako pestro. Najpomembnejša novica je, da Dare spet rine v hrib, Šmarna danes ob sedmih!

Največ dogodkov se nam gosti proti koncu meseca (beri naslednji teden) zato spodaj že kar najave V septembru. Najbolj sladki obljubljajo, da bodo naPOMP-u, kjer bodo govorili o trendih, učinkovitosti in nevarnostih vsebinskega marketinga ter slavnostno razglasili najboljša dela na področju vsebinskega marketinga v Sloveniji (z izjemo naše malnkosti, ki smo se ne-prijavili, da bi bila konkurenca bolj realna ;).

Z naslednijm tednom se pri Vorancu Kutniku na Agilspotu zaključuje tudi early bird za bodoče SCRUM masterje.

Glede na iskanost iOS developerjev, pa še dobro, da smo že prejšnjič razglašali, da imajo novomeške SmartNinje zdaj nov iOS profi kurs.

  • StartupJob.si portal za nova delovna mesta je vedno odprt, najavljamo pa tudi izobraževalne priložnosti, ki ti pomagajo, do naslednje stopničke zadovoljstva.
  • Little Soho pa še vedno sprejema cimre v svetli pisarni.
Piši nam na info.

Ta teden

PON 14. 9.
19.00  #4kuge: CopyRight is Wrong!, Ljubljana
19:00  #BusinessGoesHiking: Dare je nazaj!, parkirišče pod Šmarno goro

ČET 17. 9.
18:45  Meetup Toastmasters, Ljubljana

PET 18. 9.
16:00  Popoprajmo naprej: Od ideje do dobre zgodbe (start-up seminar),Šempeter pri Gorici

V septembru

iOS Engineer

Databox gradi okolje, ki združuje bistre in talentirane ljudi ter jim daje edinstveno priložnost rasti, osebnega napredovanja in osmišljanja njihovega dela.
Poleg redne zaposlitve in dodatkov je zate rezerviran budžet za konference, tečaje in literaturo. Delaš lahko na daljavo, ali pa si na poti med Ptujom in Bostonom. Potrebne so vsaj 3+ letne izkušje v razvoju iOS aplikacij! Btw: Pred kratkim sta dva ameriška investicijska sklada investirala $ 3.3 m. v Databox!

44 delovnih mest imamo na portalu!

Nataša Pirnat